Dobrodošli u salon Lavanda

“Ljepota je odlika tijela kao što je vrlina odlika duše.” Ralph Waldo Emerson

Salon Lavanda nalazi se na adresi Vrlička ulica 16, Zagreb. Posluje više od 30 godina, kroz dugogodišnji rad, naš tim je stekao znanje o raznim tretmanima, tijelu, koži. Pružamo usluge njege tijela i lica, tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela, medicinske masaže leđa, fizikalnu terapiju, ugradnje trepavica, microblending obrva, medicinske i estetske pedikure, trajno uklanjanje dlačica IPL, BB glow, hijaluron pen... Kod Nas u salonu Lavanda osjećat ćete se ugodno, opušteno i svakako ćete biti zadovoljni tretmanima, jer je svaki pristup individualan i točno preporučen za Vas.

Nazovite nas već danas!

 
17458303_1606074696083130_7472055922577621465_pgn.png

RADNO VRIJEME:

Čekamo Vas!

PON-PET: 09:00-20:00

SUB: 09:00-15:00

 

PONUDA

Naučite malo više o našim uslugama!

 
Brown Eyes_edited.jpg
Beautiful Pout_edited.jpg

japansko iscrtavanje obrva sa korekcijom 
i ugradnja trepavica

200-250 kn

800.00 kn

Japanska metoda iscrtavanja obrva je potpuno prirodni izgled dlačica koje se crtaju u prirodnom smjeru prirodnog rasta dlačica. 

Poslije japanske metode i MDC metode nastala je 3D hiper realizam eyebrows metoda iscrtavanja obrva.

Trajnost boje je potpuno individualna, ali najčešće traje do 2 godine.  prosjeku dovoljno je jednom na godinu dana samo osvježiti boju i tako im produžiti intenzitet boje za novih godinu dana.


Pigment koji se aplicira u epiderm veže se za ćelije tog sloja kože i traje upravo toliko koliko i same ćelije.

Hijaluron pen

500-1000 kn

Od sada je tu nova revolucionarna tehnika apliciranja hijalurona bez igle posebnom vakuumskom tehnikom. S našim Hyaluronic Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.
Tretman traje cca 30 – 45 minuta. Nakon tretmana nije potreban oporavak možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Učinak je vidljiv 4 – 6 mjeseci (ovisi o više faktora jer je hijaluronska kiselina prirodno sastavni dio našeg tijela te se u tijelu s vremeno postupno razgrađuje).
Prednosti:
• Bez uboda igle
• Neinvazivna tehnika
• Neoperativna tehnika
• Ne ostavlja ožiljke 
• Ne boli
• Kratko vrijeme tretmana
• Odmah vidljiv učinak

Image by Olenka Kotyk
Before and After

Tretman mršavljenja 3u1 aparatom

400-600 kn

Jedna od najboljih nekirurških metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje i regenerira njena struktura.
Putem visokofrekventnih elektromagnetskih radiovalova, vakumom i foton laserom djeluje se na molekule vode u tkivu, pri čemu se oslobađa energija u obliku topline koja kontrolirano zagrijava tkivo, izaziva mikro - upalnu (pozitivnu) reakciju te dovodi do regeneracije postojećeg i stvaranja novog kolagena. 

tretmani lica

200-1000 kn

Vrijeme je da Vaša koža zablistala, dođite kod nas na tretmane Derma penom,BB GLOW, radiofrefencije, dermoabrazije, mezoterapije koji će Vašoj koži vratiti sjaj, smanjiti pore, zagladiti bore, potaknuti prirodnu proizvodnju kolagena i nahraniti je u dubinskom sloju kože.

AKCIJA 

Naučite više o beauty kutiji!

Untitled

Beauty Kutija

Dolaze nam sve hladniji dani, a našoj koži treba sve više njege i hidratacije, da bi je zaštitili od vanjskih faktora. Zato kod nas možete kreirati svoju beauty kutiju, što znači da za 400.00 kn možete sami kreirati svoj tretman. Beauty kutija se sastoji od izabrana 2 tretmana + maska + njegujuća ampula i krema. U dogovoru sa našim kozmetičarkama možete birati između kristalne dermoabrazija, dijamante dermoabrazije koje ćete najbolje kombinirati sa nekim njegujućim tretmanom kao što je radiofrekvencija lica, mezo terapija ili masaža lica. 

 
Model Applying Cream
 

Contact Us!

Vrlička ul. 16, 10000, Zagreb, Croatia

095 9869916

 

095 9869916

©2019 by Kozmetički salon Lavanda. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now